Sceptisch, maar nu enthousiast. M.n. vermindering huidproblemen

Na eerst wat sceptisch te zijn geweest werden toch ook wij allebei enthousiast door wat Rob van Wijck er allemaal over vertelde. Kalk zou verdwijnen, het water smaakt veel lekkerder; wat ook te merken is bij het bereiden van eten (koken), beter voor de huishoudelijke apparatuur, minder schoonmaak- en huidverzorgende middelen, dus zuiniger in het gebruik van schoonmaakmiddelen, shampoos en andere doucheproducten.

Maar hetgeen mij het meeste aansprak was de vermindering van huidproblemen. Ikzelf, al jaren last hebbende van ernstige eczeem in combinatie met een droge huid was binnen een paar weken van de ergste klachten af en na verloop van tijd verdween het helemaal. Wij kunnen niet anders dan enthousiast zijn over de werking- en het gebruik van de waterontharder.

We kunnen hem echt iedereen aanraden, zouden niet meer zonder willen/kunnen.

Familie Verschoor, Barendrecht