Aquadial

Waterontharder Aquadial Softlife

Waterontharder Aquadial 10l

Aquadial Softlife is een volautomatisch werkende waterontharder in cabinet uitvoering in 3 formaten en onze meest verkochte waterontharder.
Alle Aquadial toestellen worden geleverd met 1 zak zout van 25 kg, een testsetje voor de waterhardheid te meten en een B-Siphon.
De Aquadial Softlife 10 liter is uitermate geschikt voor een gemiddeld huishouden in Nederland. De ontharder heeft een ideaal compact formaat die zelfs in een keukenkastje past, maar ook perfect in een meterkast geplaatst kan worden.


Inclusief plaatsing vanaf € 1.098,35  excl. BTW (€ 1.329,- incl. BTW)

Formaten en adviesverkoopprijzen Aquadial Softlife

  1. De Aquadial Softlife 10 liter € 944,- excl. BTW (€ 1.142,24 incl. BTW)
  2. De Aquadial Softlife 15 liter € 1.035,- excl. BTW (€ 1.252,35 incl. BTW)
  3. De Aquadial Softlife 25 liter € 1.222,- excl. BTW (€ 1.478,62 incl. BTW)

Downloads met aanvullende informatie Aquadial

Algemene informatie: PDF Aquadial Leaflet Rob van Wijck
Technische informatie: PDF BWT Aquadial folder
Handleiding: PDF Handleiding Aquadial

 

Bypass voor de Aquadial Softlife

Een bypass is ideaal zodat u de ontharder kan uitschakelen als u bijvoorbeeld de tuin gaat sproeien, de visvijver of het aquarium gaat vullen.

Prijs: € 106,61 excl. BTW (€ 129,- incl. BTW)

 

Bij installatie waterontharders

Bij installatie bent u wettelijk verplicht om voor de waterontharder een terugstroombeveiliging te plaatsen type CA. Wij kunnen u niets verplichten en daarom hebben wij prijzen gemaakt zonder terugstroombeveiliging.

Installatie houdt in:

  • Aanleg van de waterleiding vanaf de watermeter tot aan de ontharder inclusief materiaal (exclusief terugstroombeveiliging type CA). Maximale diameter van de bestaande waterleiding mag niet groter zijn dan 22mm.
  • Aanleg van de afvoer vanaf de ontharder naar het riool inclusief materiaal (binnenshuis).
  • Programmeren van de ontharder.
  • Inbedrijfstellen van de ontharder.

Werking waterontharders

Waterontharders zijn gevuld met een monodisperse kationhars, welke beladen is met natriumionen. Bij doorstroming met water worden de hardheidvormende elementen calcium en magnesium uit het water verwijderd. Dit gebeurt door uitwisseling tegen equivalente hoeveelheden natriumionen. Nadat het kationhars verzadigd is met calcium en magnesium, kan deze opnieuw worden geactiveerd door regeneratie met een verzadigde oplossing van regeneratiezout. Monodisperse kationhars heeft een zeer gelijkmatige korrelgrootte waardoor het water- en zoutverbruik ervan zeer laag is.

Klik hier voor meer informatie over de voordelen waterontharder.