Waterontharder expert

Rob van Wijck

Door Rob zijn werk als servicemonteur door heel Nederland, merkte hij dat er behoefte was naar een goede oplossing voor kalkproblemen. Zowel de externe kalkaanslag (op de tegels e.d.) als de interne kalkaanslag (verstopping van de waterleiding e.d.). Vanaf dat moment is hij zich helemaal gaan specialiseren in water en vooral in de waterontharders. Sinds 1995 is hij ondernemer. Door de jaren lange ervaring kan hij zich inmiddels waterontharder expert noemen.

Rob van Wijck Waterspecialist

Rob en zoektocht naar oplossingen

Door zijn natuurlijke drang om te zoeken naar oplossingen is hij een zoektocht begonnen. Uiteindelijk kwam hij terecht bij BWT Nederland (Best Water Technology). BWT is naar zijn mening de beste keuze, zeker gezien de goede prijs-kwaliteit verhouding en uitstekende service.

Rob en BWT

Sinds het begin is de samenwerking met BWT alleen maar groter geworden. Volledig getraind door BWT Nederland rijden Rob en zijn mannen nu door heel Nederland voor service en onderhoud, Ook in opdracht van BWT Nederland.

Wij werken nauw samen met plaatselijke installateurs.

Wij bieden onze diensten aan door heel Nederland

Diensten

Onze diensten zijn:

  • Informatie en advies over de BWT waterontharders.
  • Installatie van BWT waterontharders, maar ook verplaatsingen.
  • Onderhoud van BWT waterontharders, ook in opdracht van BWT Nederland.
  • Service van BWT waterontharders, ook in opdracht van BWT Nederland.
  • Het in bedrijf stellen van waterontharders, ook in opdracht van BWT Nederland.

Bij referenties kunt u ervaringen lezen van zijn klanten.

Installateurs

Heb je interesse om ook met ons samen te werken, neem dan contact met ons op. Per telefoon op 010-4160466 of 06-54694139 of per email via info@robvanwijck.nl of rob.van.wijck@outlook.com

CONTACT