Ontharderszout

Bij de diverse waterontharders heb je regeneratiezout ofwel ontharderszout nodig. Wij hebben van BWT de Perla-tabs, deze zijn;

  • 99,6% puur
  • Goedgekeurd volgens de NEN-EN 973 norm.
  • Geperste tabletten dus niet gebroken en daardoor minder kans op gruis
  • En de zouttabletten zijn zonder lijm of additieven, dus minder pekelwater vervuiling

Perla Tabs zout tabletten zijn verkrijgbaar in zakken van 10 KG en 25 KG.

Als service voor onze klanten leveren wij zout voor:
10 KG Prijs: € 6,61 excl. BTW (€ 8,- incl. BTW)
25 KG Prijs: € 10,74 excl. BTW (€ 13,- incl. BTW)

Om verzendkosten voor u te voorkomen proberen wij te leveren i.c.m. andere leveringen, dit kan soms een wat langere levertijd tot gevolg hebben. Bestel dus tijdig uw zout.
De minimale afname is 4 zakken ontharderszout per bestelling.

Voor meer informatie over ontharderszout kunt u ons bereiken op 010 – 416 04 66 of mailen naar rob.van.wijck@outlook.com of het contactformulier invullen.

 

Veel gestelde vragen rondom ontharderszout

Hoeveel is het zoutverbruik? Gemiddeld verbruik je per persoon, per jaar 1 zak zout van 25 kg.

Is een waterontharder slecht voor de gezondheid en is het gevaarlijk voor mensen met een hoge bloeddruk? Er zijn zelfs huisartsen die dit beweren, maar het is toch echt niet waar. Het water wordt gefilterd door een harscilinder en niet door zout. De harscilinder wordt eens in de zoveel tijd geregenereerd met een milde zoutoplossing en daarna grondig gespoeld met water. Het drinkwater komt nooit met deze zoutoplossing in aanraking.

Smaakt het water zouter met een waterontharder? Nee, het drinkwater wordt gefilterd door een harscilinder komt niet in aanraking met het regeneratiezout. De harscilinder wordt eens in de zoveel tijd geregenereerd met een milde zoutoplossing en daarna grondig gespoeld met water. Het drinkwater komt nooit met deze zout oplossing in aanraking.

Huidige tweedekans product

Aquadial Softlife 15 liter, nu voor € 600,-