Regeneratiezout

Bij de diverse waterontharders heb je regeneratiezout ofwel onthardingszout nodig. Wij hebben van BWT de Perla-tabs, deze zijn;

  • 99,6% puur
  • Goedgekeurd volgens de NEN-EN 973 norm.
  • Geperste tabletten dus niet gebroken en daardoor minder kans op gruis
  • De zouttabletten zijn zonder lijm of additieven, dus minder pekelwater vervuiling

Perla Tabs zout tabletten zijn verkrijgbaar in zakken van 10 KG en 25 KG.

Als service voor onze klanten leveren wij zout voor:
10 KG Prijs: € 7,44 excl. BTW (€ 9,- incl. BTW)
25 KG Prijs: € 14,46 excl. BTW (€ 17,50 incl. BTW)

Voor geen klanten van Rob van Wijck leveren wij zout voor:
10 KG Prijs: € 9,71 excl. BTW (€ 11,75 incl. BTW)
25 KG Prijs: € 19,83 excl. BTW (€ 23,99 incl. BTW)

Op dit moment zijn er leveringsproblemen van het regeneratiezout en worden wij geconfronteerd met een prijsverhoging van ruim 43% en deze prijs kan bij iedere nieuwe bestelling weer oplopen. Wij proberen om de prijzen zo laag mogelijk te houden en voldoende zout op voorraad te hebben, maar het kan zijn dat wij niet direct kunnen leveren en moeten helaas de prijsverhoging doorberekenen. Vraag bij een bestelling eerst de huidige prijs op, om niet voor verrassingen te komen staan.

Om verzendkosten voor u te voorkomen proberen wij te leveren i.c.m. andere leveringen, dit kan soms een wat langere levertijd tot gevolg hebben. Bestel dus tijdig uw zout.
De minimale afname is 4 zakken onthardingszout per bestelling.

Voor meer informatie over regeneratiezout kunt u ons bereiken op 010 – 416 04 66 of mailen naar rob.van.wijck@outlook.com of het contactformulier invullen.

 

Veel gestelde vragen rondom regeneratiezout

Hoeveel is het zoutverbruik? Gemiddeld verbruik je per persoon, per jaar 1 zak zout van 25 kg.

Is een waterontharder slecht voor de gezondheid en is het gevaarlijk voor mensen met een hoge bloeddruk? Er zijn zelfs huisartsen die dit beweren, maar het is toch echt niet waar. Het water wordt gefilterd door een harscilinder en niet door zout. De harscilinder wordt eens in de zoveel tijd geregenereerd met een milde zoutoplossing en daarna grondig gespoeld met water. Het drinkwater komt nooit met deze zoutoplossing in aanraking.

Smaakt het water zouter met een waterontharder? Nee, het drinkwater wordt gefilterd door een harscilinder komt niet in aanraking met het regeneratiezout. De harscilinder wordt eens in de zoveel tijd geregenereerd met een milde zoutoplossing en daarna grondig gespoeld met water. Het drinkwater komt nooit met deze zout oplossing in aanraking.