Minder droge huid, zachte was en lekkerder water

Naar aanleiding van een storing in onze boiler zijn we met Rob van Wijck in contact gekomen. De oorzaak van de storing lag in het feit dat we hier hard water hebben (DH9). Rob adviseerde ons om te kijken naar een oplossing in de vorm van een waterontharder bij de hoofdaansluiting van het water. Zelf hadden wij hier al eens aan gedacht alleen dachten wij dat we daar niet voldoende ruimte voor hadden, Rob gaf echter aan dat er voldoende mogelijkheden waren om een waterontharder te installeren.

Binnen een week na de opdrachtbevestiging is de ontharder naar volle tevredenheid binnen 1 dag volledig geïnstalleerd. Nu ongeveer 2 week in gebruik en het verschil is al volledig waarneembaar. Zachte was, een zoon die minder last heeft van zijn eczeem / droge huid en lekkerder water om uit de kraan te drinken.

Bronsema, Eelde