Heeeerlijk

We hebben er een tijdje tegenaan gehikt om een waterontharder te nemen. Maar nadat onze badkraan opnieuw kapot ging door kalkaanslag was de ‘kogel door de kerk’. Immers regelmatig nieuwe kranen kopen is ook zonde.

We hebben de waterontharder nu een paar weken. En ik vind het héérlijk. Het water is lekkerder/zachter (dus heerlijk op smaakgebied), mijn huid voelt zachter (dus heerlijk op gevoelsgebied), het scheelt met schoonmaken (dus heerlijk op praktisch gebied) en het scheelt geld bij de wekelijkse boodschappen in verband met aanschaf schoonmaakmiddelen, zout vaatwasser, etcetera (dus heerlijk op financieel gebied). Kortom 4x heerlijk => heeeerlijk

Ja, het is in eerste instantie een investering, maar het betaalt zich absoluut terug op zowel financieel gebied als op de andere 3 genoemde gebieden. Daarbij komt dat mijn jongste dochter regelmatig last had van eczeem. Tot nu toe heeft ze daar nog geen last meer van gehad. Dat is ook veel waard.

Ook op service gebied zijn wij erg tevreden. Kortom een aanrader!