Installatie verliep netjes en op tijd ondanks krappe planning

Ik ben via mijn ouders bekend geraakt met de waterontharder. Toen mijn vriendin en ik een huis kochten in najaar 2014 was het voor ons duidelijk: zo’n waterontharder wilden wij ook! Waarom? Omdat we onze nieuwe badkamer graag mooi willen houden, omdat we onze nieuwe keukenapparatuur wilden beschermen tegen kalk én omdat mijn vriendin het water zoveel lekkerder vindt smaken. Maar goed, dat laatste argument telt niet zo zwaar als je niet zo’n waterdrinker bent als wij én over smaak valt niet te twisten. Nog een leuke bijkomstigheid: als je staat te douchen voelt je huid een soort van zachter/prettiger aan.

De installatie verliep netjes en op tijd, ondanks dat wij een redelijk krappe planning hadden rondom de verhuizing. Het was even een investering, maar wel één waar wij nu een half jaar later echt geen seconde spijt van hebben gehad.

Familie Overdijk, Waddinxveen