BWT Waterfilters

Een BWT waterfilter, filtert het water (ontkalkt) voor een specifiek apparaat. Dit kan bijvoorbeeld een douche of wasmachine zijn, waarmee veel problemen voorkomen wordt bij dat apparaat. Met name bij apparaten met hoge temperaturen zoals een kokendwaterkraan/quooker of wasmachine is een waterfilter belangrijk omdat de kalkafzetting toeneemt bij hogere temperaturen. Maar je hebt ook filters die je juist voor de waterontharder plaatst om het vuil uit de waterleiding tegen te houden. Zodat dit geen storing in de waterontharder kan veroorzaken.

Een veel voorkomende fabel over waterontharder (ontkalkers) is dat men te weinig kalk binnen krijgt. Echter dit betreft kalk uit voeding en niet uit water. Een waterontharder of waterfilter heeft daar dan ook geen effect op.

Hieronder enkele voorbeelden van BWT-waterfilters die wij kunnen leveren:

Waterfilter BWT E1

Waar gebruik je dit voor? Dit is om het water wat je huis binnenkomt, te filteren zodat er geen zand en ander vuil in je leidingen en dus ook in bijvoorbeeld je waterontharder terecht komt. Het E1 filter is duurzaam (geen afvalwater), hygiënisch, je hebt geen aparte afsluiting nodig én functioneel (eenvoudig en snel). Dankzij de constructie met enkele hendel kan het filterelement door de gebruiker in een paar seconden worden verwisseld. (Schakel de vergrendeling uit om de watertoevoer stop te zetten. Trek de hendel omhoog; hiermee komt automatisch de filterhouder vrij. Plaats het nieuwe filter en duw de hendel omlaag. Klaar!

Vanuit BWT Nederland wordt o.a. dit filter geadviseerd om voor de waterontharder te plaatsen.

Adviesverkoopprijs € 467,95 excl. BTW ( € 566,22 incl. BTW)
Twee filterelementen € 31,87 excl. BTW ( € 38,56 incl. BTW)

BWT EUROPA Filter RS 3/4”  

Adviesverkoopprijs € 186,14 excl. BTW ( € 225,23 incl. BTW)

Quick & Clean Douche waterfilter van BWT

Reinigen van glas, tegels en armaturen met één druk op de knop. Het is eenvoudig, tijdbesparend, geen reinigingsmiddelen nodig, makkelijker om zonder strepen schoon te maken én milieuvriendelijk. Ook bekend onder de naam Douche filter Ufesa Anticalc

Prijs op aanvraag

Waterfilter drinkwatersystemen

AQA Source: Miniosmosetoestel voor helder en zuiver water aan de keukenkraan. Eenvoud ‘plug & play’-systeem. Te installeren onder het aanrecht of in de kelder. Economisch en milieubewust.

Prijs op aanvraag

Voor meer informatie, advies of bestellen kunt u ons bereiken op 010-416 04 66, mailen naar rob.van.wijck@outlook.com of het contactformulier invullen.